serveis

Acupuntura i Reiki

PREUS ALTRES TERÀPIES

  • Acupuntura – Auriculoteràpia: 45 € – 25 €

  • Reiki: 30 min 22 € / 45 min 30 € / 60 min 38 €

Acupuntura

La utilització de l’Acupuntura a l’atenció mèdica moderna suposa treure-la del seu context tradicional i aplicar-la com a tècnica terapèutica per a un número d’afeccions en les quals té una eficàcia demostrada científicament.

TRACTAMENT DEL DOLOR: L’Acupuntura pot actuar modulant la resposta al dolor, limitant la transmissió de la informació dolorosa des dels teixits lesionats i, en conseqüència, millorant la capacitat funcional local i global.

TRACTAMENT DE DESORDRES TIPUS ESTRÈS, ANSIETAT, DEPRESSIÓ O INSOMNI: L’Acupuntura té un paper important en l’alleujament del sofriment emocional.

TRACTAMENT DE PATOLOGIES FUNCIONALS: Són aquelles amb símptomes difusos on moltes vegades l’exploració clínica no arriba a trobar alteracions.

Reiki

És una teràpia d’origen japonès amb 2500 any d’antiguitat que s’utilitza per obtenir l’equilibri en tots els nivells del cos: físic, mental, emocional i espiritual. Harmonitza i equilibra els “chakras” del cos. Per això ajuda a tractar dolències corporals on hi ha una implicació emocional i mental.

Les sessions tenen una durada de 30 a 60 min segons les necessitats del pacient. Es realitzen en una llitera amb el pacient vestit i  descalç.

No presenta efectes secundaris i els beneficis poden començar a notar-se des de la primera sessió.